Services

Services

Vi specialiserer i teknisk support – fra diagnosticering til fjernelse af virus, software installation, NemID Java hjælp og meget mere. Vi tilbyder også mere komplicerede og specifikke IT support opgaver – som fx data recovery eller konsultation.

Læs mere om services
Priser

Priser

Vi opererer vores effektive hjem service med en fast pris på 249kr pr ½ time, uanset opgavens type. Herudover har vi en lav kørselspris på 99 kr. indenfor Aarhus og omegn.

Hele Prislisten
Book en tekniker

Book en tekniker

Brug vores simple booking system til at komme i kontakt med en professionel med det samme.

Book nu

Nyheder

Hvad er nyt hos Fixr

Unsupported get request. Object with ID '709622682408816' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api

Arbejde & Feedback

Det synes folk om Fixr

Testimonial 3

Testimonial 3

“Jeg havde brug for en, der kunne ordne min computer, som var blevet langsom. Jeg hørte om Fixr fra en ven, som havde positiv erfaring med dem. Det tog kun teknikeren en halv time, og computeren virkede som ny. Imponerende hurtigt arbejde.”

Morten Bentzen

Elektriker

Testimonial 2

Testimonial 2

“Jeg havde virkelig brug for min nye computer, der skulle klargøres til mit arbejde så hurtigt som muligt. Fixr teknikerne hjalp mig med at spare en masse tid i forhold til hvis jeg selv skulle have gjort det. Bruger gerne Fixr igen!”

Henrik Møller

Revisor

Testimonial 1

Testimonial 1

“Jeg havde spildt en sød drik ned over min Macbook Pro, som absolut ikke ville tænde. Fixr reparerede den for en brøkdel af hvad Apple ville have, og den har virket upåklageligt siden!”

Simone A. Schubert

Webdesigner

Priser

Se vores gode tilbud

Service i hjemmet

Hus opkald gebyr - hurtig ankomst overalt på Aarhus

  • Ankomst til dit hjem
99kr

Computerhjælp

Support på dit hjem på hverdage

  • Diagnostik
  • Reparation
249kr
Bestil

Express Gebyr

Spring køen og få dit problem deltog til så hurtigt som muligt

  • Ingen kø
99kr
Se alle priserne